27th Anniversary of Lianchuang, Shenzhen Agaga

1111

O se taulaga e i ai lona agaga tulaga ese. Mo Shenzhen, fai mai nisi tagata, "Le mafai ona toe foi i le nuu, ma le mafai ona tuua foi Shenzhen". O le mea ua matou malamalama atili ai e uiga i lenei faʻasalaga atonu i fafo atu o Shenzhen, oe le mafai ona maua se faʻapitoa tulaga ese agaga ma le lagona fausiaina e le siosiomaga siosiomaga. O uiga i totonu o le taulaga na fausia e tauiviga ma avanoa, malosi ma le ola maloloina ua musuia ai le le mafaitaulia o tagata Lianchuang e o mai i Shenzhen mai uma o le atunuʻu ma tutupu aʻe ma Lianchuang.

"Shenzhen agaga" na fausia i le 1990. Na muamua lava le valu upu o le "atinae, fou, lotogatasi ma le tuuto". Ina ua maeʻa le 2002, o le agaga fou o Shenzhen o le "paionia ma fou, faamaoni ma usitaʻi i tulafono, lelei ma atoatoa, lotogatasi ma tuuto". O le agaga o le Vaega Faʻapitoa Faʻapitoa, lea na faʻatamaia i le silia ma le 40 tausaga talu ai, na aafia ai tagata uma i lenei laueleele lafulemu.

I le taimi nei, o Lianchuang, o le "fualaʻau" o loʻo tupu i totonu o Shenzhen, o loʻo ia te ia foʻi le faʻailoga faʻaleaganuʻu o le le fiafia i le tulaga o loʻo i ai, ma le lototetele e faʻamalosia ma fou. I le toe tepa i tua i le tuputupu aʻe ala o Lianchuang, o loʻo i ai se suiga tele toetoe lava o nai tausaga uma, lea e mautofi ai i le agaga o le fou ma le alualu i luma a Shenzhen.

O le tiutetauave tau le va fealoai o le mea e tatau ona onosaia e pisinisi Saina. Lianchuang, o se atinaʻe a le atunuʻu ma se lagona o le tiutetauave ma le faʻamaoni, o loʻo aveina i luma le agaifanua lelei a le atunuʻu o le "tasi pati e faigata ma valu lagolago", ma talanoa i le lalolagi. I le aluga o tausaga, faatasi ai ma le vaʻaiga o le "fausiaina avanoa mo tagata faigaluega, fausiaina tau taua mo tagata faʻatau, fausiaina o polofiti mo tagata e umia sea ma fausiaina penefiti mo sosaiete", Lianchuang o loʻo faʻaauau pea ona faʻalauteleina lona faʻalapotopotoga tuʻufaʻatasiga ma faʻataʻitaʻia. E tuʻufaʻatasia le manatu o le atinaʻe gafataulimaina i vaega uma o pisinisi faʻagaioia, tausisi i le ala o faʻalapotopotoga tuʻufaʻatasiga tiute, ma faʻaputuputu malosiaga mo agafesoʻotaʻi sologa lelei atinae a o ausia taunuʻuga aoga. E oʻo mai i le taimi nei, ua foaʻi e Lianchuang sili atu i le 70 miliona yuan i le aofaʻi, faʻatulagaina sili atu nai lo le 10000 tagata volenitia tautua ma faʻataunuʻuina le tele o gaioiga lautele.

Lianchuang paʻi atu i le lalolagi ma ona lagona faaleatunuu, amiosaʻo agaga ma lelei uiga. I le avea ai o se mafanafana pisinisi, ua aafia Lianchuang ia tatou i lona mana mafanafana ma tauivi. Tagata Lianchuang, oe avea pisinisi o latou fale, o loʻo galulue malosi i tulimanu uma o Lianchuang i le fesuisuiaʻi aso o Lianchuang.

I le 27th anniversary o le faʻavaeina o le Lianchuang kulupu, matou te faʻamamaluina le toʻatele o tagata faigaluega na galulue malosi mo Lianchuang. Faafetai!

 


Taimi Post: Sep-14-2020